Kastike

Hummeri-mätikastike

Hummeri-mätikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 dl crème fraîchea
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 rkl punaista rasvakalan mätiä
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • 1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunan mehua ja hieman raastettua sitruunan kuorta
    • mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Mittaa ja yhdistä kaikki ainekset. Anna olla kylmässä vähintään 30 min. ennen tarjoamista. 

    Kastike sopii erinomaisesti lämminsavulohen kanssa, kalapadan lisäkekastikkeeksi tai äyriäistäytteen pohjaksi. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET