Brunkål-kaalisalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Brunkål on klassinen, ruotsalaisesta joulupöydästä tuttu lämmin, imelletty kaalisalaatti, joka sopii mainiosti suomalaiseenkin makuun. Tarjoile brunkål-kaalisalaatti lisukkeena joulukinkulle.

Brunkål-kaalisalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikan- Kasvis tai Kanafondia.

Brunkål-kaalisalaatti

Ainesosat

90 min
10

annosta

1 kg keräkaali
3 rkl voita
1 dl vaaleaa siirappia
10 kpl maustepippuria
2 kpl laakerinlehteä
3 dl vettä
1.5 rkl Mrs Cheng's Mushroom -soijaa
 rkl Bong Touch of Taste fondia, valitse joko Vasikan- Kasvis tai Kanafondi
1.5 rkl etikkaa 24 %

Valmistus

  1. Huuhtele ja pilko kaali 0,5 x 0,5 cm paloihin.
  2. Lämmitä pata tai tilava paistokasari ja ruskista kaali voissa.
  3. Murskaa pippuri morttelissa ja lisää se pataan yhdessä laakerinlehtien kanssa. Levitä kaalin joukkoon siirappi, soija, fondi ja lisää sitten vesi.
  4. Keitä kaalia hiljalleen kannen alla, kunnes se on pehmennyt ja saanut kauniin värin. Mausta etikalla, suolalla ja fondilla.
  5. Tarjoile joulukinkun kanssa joulupöydässä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi