Joulu, Kasvisruoka, Lisuke

Brunkål-kaalisalaatti

Brunkål-kaalisalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikan- Vihannes tai Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 10

    1,5 tuntia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kg keräkaali
    • 3 rkl voita
    • 1 dl vaaleaa siirappia
    • 10 maustepippuria
    • 2 laakerinlehteä
    • 3 dl vettä
    • 1,5 rkl Mrs Cheng's Mushroom soijaa
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste fondia, valitse joko vasikan- vihannes tai kanafondi
    • 1-2 rkl etikkaa 24 %

    Valmistus

    n. 10 hlöä, buffet n. 1,5 tuntia

    Huuhtele ja pilko kaali 0,5 x 0,5 cm paloihin.

    Lämmitä pata tai tilava paistokasari ja ruskista kaali voissa.

    Murskaa pippuri morttelissa ja lisää se pataan yhdessä laakerinlehtien kanssa. Levitä kaalin joukkoon siirappi, soija, fondi ja lisää sitten vesi.

    Keitä kaalia hiljalleen kannen alla, kunnes se on pehmennyt ja saanut kauniin värin. Mausta etikalla, suolalla ja fondilla.

    Tarjoile joulukinkun kanssa joulupöydässä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET