Crème Brûlée -paahtovanukas

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Crème brûlée eli paahtovanukas on klassinen ranskalainen jälkiruoka, jossa täyteläinen vaniljavanukas yhdistyy rapeaksi paahdettuun sokeripintaan. Viimeistele tuoreilla marjoilla ja raikkaalla vadelmasorbetilla.

Crème Brûlée -paahtovanukas -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman.

Crème Brûlée -paahtovanukas

Ainesosat

3,5 h
4

annosta

3 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
0.5  vaniljatankoa
1.5 dl sokeria
4 kpl kananmunan keltuaisia
  ruokosokeria pinnan karamellisointiin
  tuoreita marjoja koristeluun
  vadelmasorbettia

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 100 °C:seen.
  2. Mittaa kattilaan kerma, maito, vaniljatanko ja sokeri, kuumenna. Anna hautua 5 min. tai mielellään yön yli. Lisää maustuneeseen seokseen keltuaiset.
  3. Täytä seoksella annosvuoat, peitä kelmulla. Laita uuniin noin 40 minuutiksi tai kunnes massa on lähestulkoon hyytynyt. Ota vuoat pois uunista, anna levätä muutama tunti ennen tarjoamista.
  4. Ripottele vuokien pinnalle ohut kerros raakasokeria ja polta sokeri esim. uunissa grillivastuksilla tai liekkipuhaltimella, kunnes sokeri on karamellisoitunut.
  5. Tarjoa lisäksi vaikkapa tuoreita marjoja ja vadelmasorbettia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi