Erämiehen pihvi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Erämiehen pihvin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Tuhti

Ainesosat

4

annosta

600 g riistan paahtopaistia tai naudan sisäpaistia
800 g perunoita
3 kpl keltasipulia
2 rkl voita paistamiseen
5 dl tummaa olutta
 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
350 g 3-4 dl vettä
5 kpl katajanmarjoja
1 kpl laakerinlehtiä
 valkopippuria
200 g erilaisia sieniä
2 rkl voita paistamiseen
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 rkl timjamia
  
  

Valmistus

  1. Puhdista ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. 
  2. Kuori peruna ja sipuli ja leikkaa ne 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  3. Ruskista liha voissa padassa ja lisää peruna ja sipuli joukkoon. Kaada päälle olut, fondi ja vesi, kuumenna. 
  4. Murskaa katajanmarjat ja lisää pataan. Lisää myös laakerinlehti, valkopippuri. Tarkista, että vesi peittää lihan ja perunat. 
  5. Anna hautua kannen alla noin 30-40 min, kunnes liha on mureaa.
  6. Paista sienet voissa.
  7. Tarjoa pata syviltä lautasilta sienten, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi