Beaty bourguignon -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia ja Kasvisfondia.
Ainesosat
4
annosta
2 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
2 timjamin oksaa
2 laakerinlehteä
8 pientä punajuurta, kuorittuna ja paloiteltuna
2 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
2 rkl tomaattipyreetä
4 dl täyteläistä punaviiniä
rkl Touch of Taste Kantarellifondia
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
8 helmisipulia, kuorittuna
10 metsäsientä
5 siitakesientä
1 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Kuumenna paksu pohjainen pata ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa, lisää valkosipuli, timjami, laakerinlehdet, punajuuret ja porkkanat. Ruskista 5 min.
Lisää tomaattipyree, kuumenna muutama minuutti sekoittaen.
Lisää punaviini, fondit ja 5 dl vettä, niin että kasvikset peittyvät. Anna kiehua noin 20 min, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
Ruskista sienet ja sipulit pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pataan.
Viimeistele maku fondilla ja punaviinillä. Voit halutessasi suurustaa liemen maissitärkkelyksellä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.