Beaty bourguignon

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Beaty bourguignon -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia ja Kasvisfondia.
Beaty bourguignon on herkullinen kasvisruokaversio klassisesta ranskalaisesta burgundinpadasta. Mausta syksyinen pata Touch of Taste fondeilla!

Ainesosat

4

annosta

2 rkl rypsiöljyä
 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
 timjamin oksaa
 laakerinlehteä
 pientä punajuurta, kuorittuna ja paloiteltuna
 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
2 rkl tomaattipyreetä
4 dl täyteläistä punaviiniä
 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
 helmisipulia, kuorittuna
10  metsäsientä
 siitakesientä
1 rkl rypsiöljyä
  suolaa ja mustapippuria
  

Valmistus

  1. Kuumenna paksu pohjainen pata ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa, lisää valkosipuli, timjami, laakerinlehdet, punajuuret ja porkkanat. Ruskista 5 min.
  2. Lisää tomaattipyree, kuumenna muutama minuutti sekoittaen.
  3. Lisää punaviini, fondit ja 5 dl vettä, niin että kasvikset peittyvät. Anna kiehua noin 20 min, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
  4. Ruskista sienet ja sipulit pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pataan.
  5. Viimeistele maku fondilla ja punaviinillä. Voit halutessasi suurustaa liemen maissitärkkelyksellä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi