Kala- ja äyriäiskoulu

Taskuravun paloittelu

Opi, miten helpoiten paloittelet keitetyn taskuravun! Taskurapuja on saatavilla ympäri vuoden, mutta parhaimmillaan ne ovat tuoreina syys-joulukuussa. Hyvin ravitun ravun huomaa hieman kohollaan olevasta selkäpanssarista. Käytä ravun pilkkomiseen isoa ja tukevaa veistä, mutta ei ehkä parasta ja kalleinta, sillä sen on työskenneltävä melko kovasti lävistääkseen ravun kuoren ja sakset.
Taskuravun paloittelu äyriäiskoulu

Näin paloittelet keitetyn taskuravun

Vaihe 1

Käännä rapu vatsapuoli ylöspäin.

Taskuravun paloittelu vaihe1

Vaihe 2

Irrota pyrstö ja leikkaa rapu kahtia.

Taskuravun paloittelu vaihe 2

Vaihe 3

Irrota sakset ja murskaa ne veitsen hamarapuolella.

Taskuravun paloittelu vaihe 3

Vaihe 4

Irrota ravunliha saksista.

Taskuravun paloittelu vaihe 4

 

Voit syödä ravusta vaalean lihan, punaisen mädin sekä kellertävän rapuvoin ja saksilihan.

 

KATSO OHJEVIDEOMME TASKURAVUN PALOITTELUUN!

Relaterade recept

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi