Kala- ja äyriäiskoulu

Osterin avaaminen

Osterit ovat monen rakastama ylellinen herkku, joiden ainutlaatuisen maun arvostaminen voi vaatia hieman totuttelua. Osterien sesonki on talvella ja uudenvuoden aikaan ne ovat erityisen suosittuja kuplivan kanssa. Tyypillisesti osterit syödään raakana, mutta ne voi myös gratinoida uunissa. Parhaalta ne maistuvat hyvän vinaigretten, sitruunan tai tabascon kanssa.
Osterin avaaminen äyriäiskoulu

Näin avaat osterin

Vaihe 1

Laske osteri keittiöpyyhkeen päälle tasainen puoli ylöspäin.

Osterin avaaminen vaihe 1

Vaihe 2

Ujuta osteriveitsi kuoren väliin ja käännä veistä varovasti niin, että kuori aukeaa.

Osterin avaaminen vaihe 2

Vaihe 3

Erota kuorenpuolikkaat varovasti toisistaan ja irrota osteri pohjasta.

Osterin avaaminen vaihe 3

Tuoreessa osterissa on raikkaan merellinen tuoksu.

 

KATSO OHJEVIDEOMME OSTERIEN AVAAMISEEN!

Relaterade recept

arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min + 3 h pakastus
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi