Kala- ja äyriäiskoulu

Meriravun paloittelu

Hummerin lähisukulainen merirapu eli keisarihummeri on maultaan miedompi ja hieman makeampi kuin perinteinen rapu. Meriravun liha on vaaleaa ja kiinteää ja parhaat lihaosat löytyvät pyrstöstä, saksista ja päästä.
Meriravun paloittelu äyriäiskoulu

Näin paloittelet meriravun

Vaihe 1

Valmista merirapu halkaisemalla se veitsellä kahtia.

Meriravun halkaiseminen vaihe 1

Vaihe 2

Poista vatsa ja pyrstön suuntaisesti kulkeva suoli.

Meriravun halkaiseminen vaihe 2

KATSO OHJEVIDEOMME MERIRAVUN KÄSITTELYYN!

Relaterade recept

arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi