Jouluinen riistapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jouluinen riistapata. Tässä padassa joulu tuodaan kanelin ja lantun avulla. Häränlihafondista saadaan punaviinin makua ja täyteläisyyttä annokseen. Unohtamatta tietenkin sen tuomaa loistavaa makua.

Jouluinen riistapata – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Jouluinen riistapata

Ainesosat

3-5 tuntia
6

annosta

1 kg Hirven tai peuranpaistia kuutioituna
 isoa sipulia pilkottuna
 Soolovalkosipulia pilkottuna
 porkkanaa kuutioituna
200 g lanttua kuutioituna
1 rkl öljyä
20 g voita
1 tl mustapippuria
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia
1 rkl punaviinietikkaa
 laakerinlehteä
 kanelitankoa
  Pari oksaa rosmariinia
  Suolaa
  Vettä

Valmistus

  1. Lisää pataan öljy sekä voi. Paista lihaan hyvät pinnat joka puolelle, kahdessa erässä. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa. 
  2. Nosta lihat sivuun ja kuullota kasvikset ja juurekset. Lisää punaviinietikka ja hauduttele hetki. Lisää tämän jälkeen Häränlihafondi, kanelitangot, laakerinlehdet ja rosmariinin oksat. 
  3. Lisää vettä niin että kaikki peittyy ja hauduttele 130 asteisessa uunissa 3-5 tuntia.  
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
alle 20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
45 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi