Dumpling-keitto punaisella currylla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lämmittävä ja maukas keitto, jossa on dumplingseja, thaimaalaista punaista currya, kookosmaitoa, kalakastiketta, limeä ja Kanafondia. Koristele tuoreella korianterilla, seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.

Dumpling-keitto punaisella currylla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Ainesosat

n. 10 min
4

annosta

24 kpl dumplingseja, valitse suosikkisi
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl punaista currytahnaa
8 dl kookosmaitoa
4 dl vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 tl kalakastiketta
1 rkl puristettua limemehua
1 rkl sokeria
 nippu korianteria tai lehtipersiljaa
2 rkl seesaminsiemeniä
 kevätsipulia

Valmistus

  1. Kuullota currytahnaa 1 minuutti öljyssä kattilassa.
  2. Lisää kookosmaito, vesi, liemi, kalakastike, lime ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää dumplingsit ja anna keiton hautua vielä muutaman minuutin.
  4. Lisää tarvittaessa vettä, jos keitto on liian paksua.
  5. Suikaloi kevätsipuli ja pilko yrtit karkeasti.
  6. Annostele keitto ja dumplingsit syville lautasille ja ripottele päälle yrttejä, kevätsipulia ja seesaminsiemeniä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi