Hummeri-skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
20
4
annosta
2 keitettyä hummeria à 400g
4 rkl majoneesia
2 rkl crème fraichea
1 Touch of Taste Hummerifondia
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
suolaa ja pippuria
4 paahtoleipää
voita
sitruunaa, viipaleina
Valmistus
Irrota hummerista sakset ja pyrstö. Avaa selkäkilpi. Säästä sakset koristelua varten. Ota muu liha talteen ja poista pyrstöistä suoli. Hienonna hummerin liha.
Sekoita hummerin liha, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Halkaise paahtoleipäviipaleet kulmasta kulmaan, jotta saat kolmion muotoisia viipaleita. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Täytä leivät hummeritäytteellä, asettele tarjolle hummerin saksien ja sitruunaviipaleen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.