Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
4
annosta
600 g tuoreita turskafileitä
4 kpl uuniperunoita
SAVUNMAKUINEN GLASEERAUSKASTIKE
5 rkl limen mehua
5 rkl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl tummaa siirappia
1 kpl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa
Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
AVOKADODIPPI
2 kpl avokadoa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl kevyttä creme fraîchea
1 dl makeaa chilikastiketta
1 kpl valkosipulinkynsiä
Valmistus
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kastikkeen vetäytyä noin 15 minuuttia.
Paista uuniperunoita uunissa 225 °C:ssa noin tunnin ajan.
Mittaa kaikki avokadodipin ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Anna levätä kylmässä noin 15 min. ennen tarjoamista.
Grillaa kala varovasti, sivele glaseerauskastiketta pinnalle pari kertaa grillauksen aikana. Kala on kypsää noin 7-5 minuutin kuluttua riippuen hiilloksen kuumuudesta.
Tarjoa kalan kanssa uuniperunoita, avokadodippiä ja raikasta salaattia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.