Grillatut broilerivartaat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatut broilerivartaat maustetaan aasialaisittain soijalla, seesaminsiemenillä ja Kanafondilla. Viimeistele limellä ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa tai pakkaa mukaan eväskoriin vappupiknikille!

Grillatut broilerivartaat –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Grillatut broilerivartaat

Ainesosat

15 min
4

annosta

600 g broilerin fileetä
3 rkl japanilaista soijakastiketta, esim. Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl rypsiöljyä
12  lyhyttä grillitikkua
1 nippu korianteria
2 rkl seesaminsiemeniä
  limettiä, lohkoina

Valmistus

  1. Siivuta broilerinfilee ja laita se soijan, fondin ja öljyn kanssa marinoitumaan pakastinpussiin. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
  2. Liota grillitikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
  3. Pujota broilerinfileet grillitikkuihin ja paista grillissä tai uunissa, kunnes broileri on kypsää.
  4. Ripottele kypsien vartaiden päälle seesaminsiemenet. Koristele vartaat tuoreella korianterilla ja limelohkoilla!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min
N. 20 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi