Vesimelonisalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vesimelonisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Herkullinen ja raikas vesimelonisalaatti maistuu kesälle! Mausta kevätsipulilla

Ainesosat

10
4

annosta

  pieni vesimeloni kuutioituna
 kevätsipulia, hienonnettuna
2 rkl mango chutney
2 rkl sitruunamehua
1 rkl öljyä
2 tl Kasvisfondi
  chilikastiketta
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita mango chutney, sitruunamehu, öljy, chilikastike ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia ja sitruunaa.
  2. Sekoita kastike vesimelonikuutioiden ja kevätsipulin joukkoon.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
90 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi