Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkeeseen
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkeeseen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
4
annosta
dl Touch of Taste Vasikanfondia
500 g jauhelihaa
1 kpl kananmunia
1 dl korppujauhoja
dl maitoa
dl kermaa
dl vettä
Valmistus
Valmistus
Laita jauheliha tilavaan kulhoon, lisää kananmunat ja fondi sekoittaen joukkoon.
Yhdistä korppujauhot, maito ja kerma huolellisesti sekaisin tasaiseksi massaksi.
Sekoita korppujauhomassa jauhelihaan. Sekoita massa rakenteeltaan tasaiseksi. Lisää vesi pienissä erissä joukkoon. Lisää lopuksi rouhittu mustapippuri.
Paista makutestiksi pieni määrä taikinaa. Lisää halutessasi fondia tai pippuria.
Nyt sinulla on valmis taikina lihapullia, pannupihvejä tai mureketta varten.
Jos haluat valmistaa lihapullia, pyörittele sopivan kokoisia (n. 40-70 g) pyöryköitä. Paista voissa pannulla.
Jos haluat valmistaa pannupihvejä, muotoile 100 gramman pihvejä ja paista voissa.
Murekkeeseen voit lisätä ruskistettuja sieniä tai aurinkokuivattujan tomaatteja tai muita haluamiasi täytteitä. Vain mielikuvitus on rajanasi!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.