annosta
1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen.
2. Riko kananmunat isohkoon kulhoon (n. kahden litran kulho).
3. Sekoita vehnäjauhot muniin, vatkaa tasaiseksi. Taikinassa ei saa olla paakkuja.
4. Lisää maito vatkaten joukkoon, mausta fondilla ja mustapippurilla.
5. Voitele uunipannu tai käytä leivinpaperia. Kaada taikina pannulle ja paista uunissa noin 30-35 minuuttia, tai kunnes pannukakku on läpeensä kypsä ja kauniin värinen.
Vinkkejä!
Lisää raatettua porkkanaa ja/tai viipaloitua kukkakaalia taikinaan. Lisää kasvikset sekoitettuna osaan jauhoja.
Lisää taikinaan rapeaksi paistettua pekonia. Lisää pekoni sekoitettuna osaan maitoa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.