Lohta latinalaiseen tapaan

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohta latinalaiseen tapaan -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Lohi latinalaiseen tapaan on herkullinen arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

600 g lohifilettä
1 rkl sormisuolaa
3 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
5 dl vettä
1 rkl valkoviinietikkaa
500  sahramia, 1 pkt
3 kpl tähtianiksia
1 tl Sambal Oelek -maustetta
1 kpl appelsiinia
1 kpl sitruunaa
1 kpl punaista paprikaa
1 kpl keltaista paprikaa
3 rkl hyvälaatuista oliiviöljyä
  suolaa
4 kpl kevätsipulia
  

Valmistus

  1. Leikkaa lohi noin kahdeksaan palaan. Paahda nopeasti kuumalla pannulla suolassa. Laita palat korkeareunaiseen vuokaan. 
  2. Kuumenna kattilassa vesi, fondi, valkoviinietikka sekä kaikki mausteet. 
  3. Pese sitrukset ja raasta kuori hienoksi, purista mehu ja lisää liemen joukkoon.
  4. Leikkaa paprikat suuriksi kuutioiksi ja lisää kattilaan. Vispaa joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla.
  5. Kaada liemi lohen päälle ja laita kylmään. Anna olla kylmässä mielellään pari tuntia ennen tarjoamista. Suikaloi kevätsipuli ja koristele lohi ennen tarjoamista. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi