Mac n’ Cheese kinkulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
40
4
annosta
300 g makaronia
5 dl vahvan makuista juustoraastetta, esim. cheddar
12 savustettua kinkkua
tuoretta lehtipersiljaa
Kastike:
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoa
4 dl maitoa
2 dl kermaa
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
suolaa ja pippuria
Valmistus
Keitä makaronit suolatussa vedessä, kunnes ne ovat al dente (noin 2 min alle pakkauksen ohjeajan). Valuta keitinvesi pois.
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja kerma. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
Sekoita makaronit ja juustoraaste kastikkeen joukkoon. Siirrä uunivuokaan, paista 200 asteessa noin 25 min.
Ruskista kinkkusiivut pannulla.
Nosta paistetut kinkkusiivut pastan päälle, viimeistele persiljalla ja tarjoile!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.