Jauhelihamureke

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia.
Jauhelihamureke on herkullinen

Ainesosat

50
6

annosta

1 kg naudan jauhelihaa
1 dl kaurahiutaleita
 suurta kananmunaa
 dl täysmaitoa
 dl tuorejuustoa, esim. Philadelphia
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
 kylmäsavustettua kinkkua
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun   
  keitettyjä perunoita
  kermakastiketta
  puolukoita
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita kananmunat, maito ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja fondi.
  2. Lisää jauheliha, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä kinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
  4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja puolukoiden kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi