Naudanliha

Bong- hampurilaiset karamellisoidulla sipulilla

Bong- hampurilaiset karamellisoidulla sipulilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Lihafondia ja Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl keltaista sipulia
    • 1 rkl voita
    • 0,5 rkl sokeria
    • 500 g jauhelihaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Lihafondia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 8 siivua juustoa
    • 4 kpl hampurilaissämpylää
    • Salaatin lehtiä
    • 1,5 dl majoneesia
    • 0,5-1 tl tryffeliöljyä
    • 1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori ja viipaloi sipuli. Paista hiljalleen voissa ja sokerissa, kunnes sipuli on pehmeää ja kauniin kullanruskeaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Sekoita keskenään majoneesi, tryffeliöljy ja kasvisfondi. Mausta jauheliha lihafondilla, suolalla ja pippurilla.
    3. Muotoile neljä pyöreää pihviä ja lorauta niiden päälle hieman oliiviöljyä.
    4. Grillaa pihvit ja laita niiden päälle juustosiivut.
    5. Paahda hampurilaissämpylät ja kokoa mehevät hampurilaiset.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET