Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Hummerimaustevoi

Hummerimaustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl persiljaa
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl appelsiinin kuori ja mehu
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 200 g voita
    • merisuolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Hienonna persilja ja valkosipulinkynnet, raasta appelsiininkuori ja purista mehu. 
    2. Yhdistä ne fondin ja oliiviöljyn kanssa. 
    3. Vatkaa seos sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET