Misokeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Misokeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Misokeitto on perinteinen japanilainen keitto

Ainesosat

10
4

annosta

8 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
4 rkl misotahnaa
2 rkl japanilaista soijakastiketta
 herkkusientä, siivutettuna
200 g tofua, kuutioituna
 sushi nori -merilevää
1 rkl seesaminsiemeniä
 kevätsipulia, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna fondilla maustettu vesi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon misotahna ja soija. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa fondia, misoa ja soijaa. Anna kiehua 5 minuuttia.
  2. Jaa tofu, sienet, revitty nori ja kevätsipuli kulhoihin. Kaada päälle misoliemi ja viimeistele annokset seesaminsiemenillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi