Janssoninkiusaus

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Janssoninkiusauksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Italialaisissa porsaankyljyksissä maistuu makea aprikoosi

Ainesosat

4

annosta

125 g Anjovisfileitä (1 prk)
2 kpl keltasipulia
3 dl kermaa
3 rkl korppujauhoja
1 rkl voita
1 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
8 kpl perunoita

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 °C:seen.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
  3. Kuullota sipuli voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon fondi, anjovisliemi ja hieman vettä.
  4. Kuori perunat ja leikkaa suikaleiksi.
  5. Voitele uuninkestävä vuoka.
  6. Laita vuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja anjovisfileitä. Aloita perunasuikaleilla.
  7. Laita lopuksi päälle voilastuja ja korppujauhoja, paista uunissa noin 45 min.
  8. Janssoninkiusauksen voi hyvin paistaa pari päivää ennen tarjoamista valmiiksi, se tulee vain maukkaammaksi. Voit kaataa vuokaan pinnalle hieman kermaa ennen uunissa lämmitystä, niin saat kiusauksesta mehevän.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
90 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi