Broileripata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Broileripata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
Broileripata

Ainesosat

80 minuuttia
4

annosta

1 kpl kokonainen broileri
2 kpl valkosipulinkynsiä
250 g pieniä sieniä
1 rkl rypsiöljyä
3 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
 dl vettä
 dl kermaa
3 rkl karkeaa sinappia
1 rkl maissijauhoa
2 rkl tuoretta rakuunasilppua
 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  Suolaa ja pippuria
  Muhennettuja tai paahdettuja perunoita lisukkeeksi
  
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  3. Leikkaa sienet puoliksi.
  4. Ruskista kana puolessa öljymäärästä, lisää valkosipuli ja freesaa se lihan kanssa.
  5. Laita kasariin.
  6. Ruskista sienet lopussa öljyssä.
  7. Laita sienet kasariin.
  8. Lisää fondi, vesi ja kerma.
  9. Anna seoksen kiehua hiljalleen 30-40 minuuttia.
  10. Mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Suurusta pata vesitilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla.
  12. Kääntele joukkoon hienonnettu tuore rakuuna ja mausta viinietikalla.
  13. Tarjoile paistettujen tai puristettujen perunoiden kanssa.

Vinkki, resepti toimii hyvin luuttoman broilerinreiden kanssa, jos et halua käyttää koko broileria.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi