Food hacks

Tee itse bouquet garni

Klassinen Bouquet Garni koostuu laakerinlehdistä, kokonaisista valkopippureista, tuoreista timjamista ja persiljasta oksineen sekä purjosta. Sido mausteet yhteen pieneksi nyytiksi puuvillanarulla.
Kockskolan - såhär gör du en bouquet garni

Jo nimi on kuin runo. Se tarkoittaa maustekimppua, ja sitä on käytetty antamaan makua keittoihin ja patoihin. Mitään yhtenäistä sääntöä siitä mitä maustekimpussa tulisi olla, ei ole mutta ainakin laakerinlehti, valkopippuri, timjami ja persilja kuuluvat tavallisimmin käytettyihin mausteisiin.

Jos et halua ruoan sisältävän mausteita tarjoiluhetkellä, voit tehdä modernin Bouquet Garnin ja laittaa mausteet pataan teesiivilässä. Kun oikea makuaste on saavutettu, voit helposti nostaa siivilän pois kattilasta.

Klassinen Bouquet Garni koostuu laakerinlehdistä, kokonaisista valkopippureista, tuoreista timjamista ja persiljasta oksineen sekä purjosta. Sido mausteet yhteen pieneksi nyytiksi puuvillanarulla.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi