Food hacks

Näin paistat lihan

Täydellinen lopputulos vaatii tarkkuutta. Tarkkaile lihan sisälämpötilaa ja varo paistamasta liian kuumalla lämmöllä tai liian pitkään.

Täydellinen lopputulos vaatii tarkkuutta!
Tarkkaile lihan sisälämpötilaa ja varo paistamasta liian kuumalla lämmöllä tai liian pitkään.

Raaka 50-55˚C Nauta, lammas
Medium- 55-58˚C Nauta, vasikka, lammas, ankka
Medium 58-60˚C Nauta, vasikka, lammas, ankka
Medium+ 60–65˚C Nauta, vasikka, lammas, ankka
Well done 70˚ C Nauta, vasikka, lammas, possu, kana, ankka

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi