Kastikekoulu

Kastikkeiden ensiapu

Tuliko kastikkeesta mautonta, liian suolaista, liian vahvaa, ohutta, paksua tai paakkuista - kastikkeiden ensiavussa kerromme, mitä voit tehdä pelastaaksesi kastikkeesi.
Kockskolan - Första såshjälpen

Tunnista ongelma ja pelasta kastike!

Kastikkeesta tuli mauton

Mausta lorauksella fondia, lisää vaikkapa tippa konjakkia tai soijakastiketta.

Kastikkeesta tuli liian suolainen

Kokeilemisen arvoinen kikka on keittää kastikkeessa 1–2 kuorittua perunaa. Ne imevät itseensä ylimääräisen suolan. Kun suolaisuus on kohdallaan, poimi perunat kastikkeesta.

Kastikkeesta tuli liian vahvaa

Laimenna sopivalla meijerituotteella tai laimennetulla fondilla.

Kastikkeesta tuli liian paksua

Laimenna nesteellä, esim. viinillä, kermalla tai laimennetulla fondilla.

Kastikkeesta tuli liian ohutta

Lisää nokare beurre manié’ta tai tee osanestesuurus sekoittamalla pieneen määrään vettä tai maitoa hieman jauhoja ja vispaa seos kastikkeeseen.

Kastikkeesta tuli paakkuinen

Siivilöi kastike.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi