Keitä oma fondi

Keitä oma kalafondi

Oman kalafondin valmistus on helppoa ohjeellamme. Pilko tuoreet yrtit ja vihannekset, keitä 30 minuuttia anna tekeytyä parhaan maun varmistamiseksi.
Kockskolan - koka egen fiskfond

Valmistusaika: n. 1 tunti

Ainesosat:

1 kg kalanruotoja, fileoimisesta syntyneitä

2 kpl keltasipulia

1 kpl palsternakkaa

1 kpl laakerinlehtiä

5 kpl timjamin oksia

Valmistus:

1. Huuhtele ruodot huolellisesti. Laita ne suureen pataan tai kattilaan ja täytä vedellä. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Kuori syntyvä vaahto pois liemestä.

3. Lisää isohkoiksi paloiksi leikatut kasvikset sekä mausteet.

4. Anna fondiliemen kiehua hiljalleen korkeintaan 30 min. Ota pata liedeltä ja anna vetäytyä kannen alla 30 min.

5. Siivilöi fondi.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi