Lohijuureskeitto sahramilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen ja helppo kalakeitto. Tämä lämmittävä lohijuureskeitto saa upean makunsa sahramista. Nopea ja helppo arkiruoka!

Lohijuureskeitto sahramilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Kalafondia.

Lohijuureskeitto

Ainesosat

n. 25 min
4

annosta

600 g lohta, kuutioina
 sipulia, kuutioituna
 palsternakka, kuutioituna
 porkkana, kuutioituna
 keskikokoista perunaa, kuutioituna
2 rkl voita
0.5 g sahramia
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Kalafondia
4 dl vettä
4 dl kermaa
  Kourallinen pinaattia
  Tuoretta tilliä
  Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuullota kaikki juurekset ja sahrami öljyssä muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää fondi, vesi ja kerma. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
  3. Lisää lohipalat, kuumenna keitto uudelleen kiehumispisteeseen ja siirrä pois liedeltä. Sekoita varovasti joukkoon pinaatti.
  4. Tarjoile heti syviltä lautasilta ja viimeistele tuoreella tillillä.

Vinkki! Lisää hieman sambal oelekia tai chilihiutaleita, jos haluat keittoon lisää potkua.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
85 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (1)
5.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi