Keitä oma fondi

Keitä oma kasvisfondi

Oman kasvisfondin valmistus on helppoa ohjeellamme. Pilko tuoreet yrtit ja vihannekset, keitä 30 minuuttia anna tekeytyä parhaan maun varmistamiseksi.
Kockskolan - Grönsaksfond

Valmistusaika: n. 1 tunti

Ainesosat:

1 kpl purjosipulia

1 kpl palsternakkaa

2 kpl porkkanoita

2 kpl lehtisellerin varsia

2 kpl valkosipulinkynsiä

1 kpl laakerinlehtiä

5 kpl timjamin oksia

5 kpl persiljan varsia

Valmistus:

1. Pilko kasvikset melko isoiksi paloiksi ja  laita kattilaan.

2. Peitä vedellä ja keitä ilman kantta noin 30 min.

3. Ota pois liedeltä ja annan tekeytyä kannen alla 30 min, jotta kaikki kasvisten maku siirtyisi liemeen.

4. Siivilöi.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi