Keitä oma fondi

Keitä oma vasikanfondi

Oman vasikanfondin valmistus on helppoa ohjeellamme. Pilko tuoreet yrtit ja vihannekset, keitä 5-6 tuntia ja anna tekeytyä parhaan maun varmistamiseksi.
Kockskolan - Koka egen kalvfond

Valmistusaika: n. 8 tuntia

Ainesosat:

1 kg paloiteltuja vasikanluita

1 kpl porkkanoita

2 kpl keltasipulia

¼ juuriselleriä

1 kpl murskattuja valkosipulinkynsiä

1 rkl tomaattipyrettä

10 kpl kokonaisia valkopippureita

5 kpl timjamin oksia

1 kpl laakerinlehtiä

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 225 °C:seen.

2. Laita luut uunivuokaan ja laita kuumaan uuniin. Paahda noin tunti.

3. Kuori ja huuhtele kaikki kasvikset, leikkaa isohkoiksi paloiksi.

4. Sekoita luita hieman ja lisää kasvispalat joukkoon. Paahda noin 30 min.

5. Lisää joukkoon tomaattipyre ja paahda vielä muutama minuutti.

6. Laita kaikki suureen pataan tai kattilaan ja lisää vettä, että kaikki ainekset peittyvät.

7. Keitä ja kuori syntyvä vaahto pois.

8. Lisää mausteet ja keitä/hauduta fondilientä alhaisella lämpötilalla 5-6 tuntia. Lisää välillä vettä.

9. Poista luut ja siivilöi liemi. Keitä lientä kokoon, kunnes se on maultaan vahvaa.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi