- Kuumenna uuni 175 °C.
- Hauduta maitotiivistettä neljän tunnin ajan vedessä ilman, että avaat purkkia. Anna purkin jäähtyä huoneenlämpötilaan ennen avaamista ja sekoita tarvittaessa maitoa joukkoon saadakseksi siihen kastikkeen vahvuus.
- Sulata suklaa vesihauteessa, lisää voi joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Vatkaa munat, keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele munavaahto varovasti suklaasulan joukkoon.
- Lisää siivilöidyt kaakao ja jauhot seokseen.
- Laita taikina voideltuihin ja kaakaolla jauhotettuihin vuokiin. Paista fondantti uunissa noin 8 min, riippuen vuokien koosta. Fondantin keskuksen tulee olla vielä juoksevaa.
Tarjoa suklaafondantin kanssa paahdettuja maapähkinöitä, vaniljajäätelö ja kinuskikastiketta.