Ruusukaalipaistos punaviinillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ruusukaalipaistos punaviinillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Maukkaan syksyinen lisuke syntyy suloisista ruusukaaleista ja herkullisista kantarelleista. Mausta punaviinillä

Ainesosat

30
4

annosta

600 g ruusukaalia siistittynä
200 g kantarelleja
1 rkl voita
1 rkl balsamietikkaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl punaviiniä
2 rkl mustaherukkahyytelöä
 salottisipulia, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Laita ruusukaalit kattilaan, lisää hieman kylmää vettä, mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua muutama minuutti.
  2. Kaada vesi pois ja anna ruusukaalien jäähtyä. Halkaise ruusukaalit pituussuunnassa ja halkaise tarvittaessa kantarellit.
  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Lisää ruusukaalin puolikkaat ja kantarellit, ruskista kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta sivuun.
  4. Ruskista salottisipulia pannulla muutama minuutti. Lisää joukkoon balsamietikka, punaviini, fondi ja anna kiehua hieman kasaan muutaman minuutin ajan. Lisää mustaherukkahyytelö. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Tarjoile kasvikset ja kastike yhdessä haluamasi pyreen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi