Parmesaanikuorrutettu kana, quinoaa, grillattua kesäkurpitsaa ja paprikakastiketta
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Parmesaanikuorrutettu kana, quinoaa, grillattua kesäkurpitsaa ja paprikakastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
4
annosta
500 g broilerinfileitä
1 kpl kananmunia
2 dl parmesaani-juustoa hienoksi raastettuna
dl oliiviöljyä paistamiseen
2 dl Quinoaa, tummaa
2 kpl punaista paprikaa
1 kpl kesäkurpitsaa
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl tuoretta timjamia
1 dl oliiviöljyä
3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl sitruunamehua
tl suolaa
mustapippuria
Valmistus
Kuumenna uunin grillivastukset 250 °C:seen.
Keitä quionoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa broilerifileet pienemmiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Riko kananmunan rakenne, raasta parmesanjuusto.
Paneroi broilerit kananmunassa ja sen jälkeen juustoraasteessa.
Paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Laske lämpöä, kun broileri on saanut hyvän värin pintaan.
Halkaise paprikat neljään osaan, kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa kesäkurpitsa 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Sivele kasvisten pintaan oliiviöljyä ja ripottele timjamia päälle.
Grillaa kasvikset uunissa 250 °C:ssa, kunnes ne ovat saaneet hyvän värin pintaan.
Ota kesäkurpitsa uunista mutta jätä paprikat ja valkosipulit hetkeksi, kunnes ne ovat pehmenneet.
Kuori paprika ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi valkosipulin ja fondin kanssa. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Laita quinoa lautaselle ja tarjoa parmesaanibroilerin, kesäkurpitsan sekä paprikakastikkeen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.