Paistettua turskaa mätikastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paistettua turskaa mätikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Mehevä turskafile nautitaan täyteläisen mätikastikkeen kanssa

Ainesosat

15
1

annosta

%ingrediens_rubrik% 150 g turskafilee
%ingrediens_rubrik% 1 rkl voita
%ingrediens_rubrik% 1 annos perunoita
%ingrediens_rubrik% 1 dl pakasteherneitä, sulatettuna
%ingrediens_rubrik% %ingrediens_matt% %ingrediens_enhet% suolaa ja pippuria
Kastike %ingrediens_matt% %ingrediens_enhet% %ingrediens%
%ingrediens_rubrik% 0,5 dl ranskankermaa
%ingrediens_rubrik% 1 rkl kirjolohen - tai muikunmätiä
%ingrediens_rubrik% 1 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
%ingrediens_rubrik% 0,5 tl Touch of Taste Kalafondia
%ingrediens_rubrik% %ingrediens_matt% %ingrediens_enhet% suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Keitä perunat suolavedessä kypsäksi.
  2. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Mausta turskafilee suolalla ja pippurilla. Paista voissa pannulla, muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes kala on kypsä.
  4. Tarjoile turska keitettyjen perunoiden, herneiden ja kastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi