Päärynä-luumuchutney

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Päärynä-luumuchutneyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Makea ja mausteinen päärynä-luumuchutney on erinomainen lisuke lihalle ja juustoille! Chutneyssä maistuu chili

Ainesosat

120
15

annosta

1 kg kiinteitä päärynöitä
1 kpl keltasipulia
1 kpl valkosipulinkynsiä
100 g hillottua inkivääriä
2 dl sokeria
1 rkl kanelijauhetta
6 kpl kokonaisia mausteneilikoita
1 kpl pieniä vihreitä chilipaprikoita
4 dl omenasiideriviinietikkaa
100 g kuivattuja luumuja
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
  
  
  
  

Valmistus

  1. Poista päärynöistä siemenkota ja kuutioi malto.
  2. Pilko sipuli, valkosipuli, luumut, chili ja hillottu inkivääri. 
  3. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia, kunnes ainekset ovat hilloutuneet. 
  4. Laita hillo lasipurkkeihin ja laita kannet kiinni. 
  5. Anna jäähtyä ennen tarjoamista. 
  6. Säilytetään kylmässä.

    Erinomainen lisäke joulukinkulle, riistalle ja erilaisille juustoille. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
180
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi