annosta
Marenkipohja:
1.Vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Aloita vatkaaminen hitaalla nopeudella ja lisää vähitellen nopeutta vatkaimeen.
2.Kun valkuaiset alkavat vaahtoutua, ala lisäämään vähitellen sokeria valkuaisten joukkoon.
3.Marenkivaahdon ollessa kovaa, sekoita joukkoon vaniljasokeri, maissitärkkelys ja omenasiiderietikka.
4.Siirrä marenkivaahto voideltuun kakkuvuokaan.
5.Siirrä kakkuvuoka paistumaan 225 asteiseen uuniin. Laske lämpötila uuniin laittaessa 125 asteeseen ja paista 1,5 tuntia. Anna valmiin marengin jäähtyä ja irrota vuoasta.
Täyte:
1.Vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää lemoncurd ja vatkaa, kunnes vaahto on kovaa.
2.Laita marenkipohja tarjoiluastialle, nosta sitruunakerma pohjan päälle, lisää marjat ja yrtit sekä halutessasi pistaasipähkinät.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.