Kimchin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
6
annosta
1 lasipurkki
1 kg kiinankaalia
1 nippu kevätsipulia hienonnettuna
dl suolaa
Mausteseos
tl kuivattua chilirouhetta
1 rkl kalakastiketta
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
rkl ruokosokeria
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl inkivääriä, hienonnettuna
1 rkl limemehua
Valmistus
Huuhtele kiinankaali ja pilko se suikaleiksi.
Sekoita suola ja litra vettä kulhossa, lisää joukkoon kiinankaali. Anna maustua yön yli jääkaapissa (huolehdi, että kaali peittyy kokonaan suolaveteen).
Huuhtele kiinankaali ja valuta huolellisesti.
Yhdistä kaikki mausteseoksen aineet kulhossa ja lisää joukkoon valutettu kaali, sekoita hyvin.
Siirrä kaaliseos lasipurkkiin, sulje kansi tiiviisti ja siirrä purkki viileään vuorokaudeksi, jonka jälkeen siirrä se jääkaappiin 3-4 vuorokaudeksi.
Säilytä kimchiä jääkaapissa ja käytä se 2 viikon sisällä valmistuksesta.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.