Kimchi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kimchin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Kimchi eli hapatettu kiinankaali on Korean ruokalahja maailmalle

Ainesosat

6

annosta

 lasipurkki
1 kg kiinankaalia
1 nippu kevätsipulia hienonnettuna
 dl suolaa
Mausteseos   
 tl kuivattua chilirouhetta
1 rkl kalakastiketta
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
 rkl ruokosokeria
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl inkivääriä, hienonnettuna
1 rkl limemehua
  
  
  
  

Valmistus

  1. Huuhtele kiinankaali ja pilko se suikaleiksi.
  2. Sekoita suola ja litra vettä kulhossa, lisää joukkoon kiinankaali. Anna maustua yön yli jääkaapissa (huolehdi, että kaali peittyy kokonaan suolaveteen).
  3. Huuhtele kiinankaali ja valuta huolellisesti.
  4. Yhdistä kaikki mausteseoksen aineet kulhossa ja lisää joukkoon valutettu kaali, sekoita hyvin.
  5. Siirrä kaaliseos lasipurkkiin, sulje kansi tiiviisti ja siirrä purkki viileään vuorokaudeksi, jonka jälkeen siirrä se jääkaappiin 3-4 vuorokaudeksi.
  6. Säilytä kimchiä jääkaapissa ja käytä se 2 viikon sisällä valmistuksesta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 75 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (1)
1.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi