Katkarapu-ceviche bataattiaiolilla ja rapealla flatbreadilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Katkarapu-ceviche bataattiaiolilla ja rapealla flatbreadilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Katkarapu-ceviche  |Touch of Taste Dijonsilli  |Touch of Taste Friteerattu sormisyötävä  |Touch of Taste Jouluinen salaatti  |Touch of Taste Kasvissyöjän Janssonin kiusaus  |Touch of Taste Mausteinen joulukurpitsa  |Touch of Taste Paahdettu marenkikakku sitruunakermalla  |Touch of Taste Paahdetut punajuuret fetalla  |Touch of Taste Riistafileetä parmesankreemillä  |Touch of Taste Villisian kinkku

Ainesosat

45
4

annosta

Ceviche: 200 g 
200 g katkarapuja, kuorittuna
 avokado kuutioituna
 kevätsipuli, hienonnettuna
1 dl mangoa, kuutioituna
Kastike: 1 tl 
 tl punaista chiliä, hienonnettuna
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
2 rkl limemehua
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
Bataattiaioli:   
100 g bataattia, kuorittuna ja kuutioituna
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
2 rkl limemehua
1 tl dijonsinappia
 kananmunan keltuainen
2 dl rypsiöljyä
  suolaa ja pippuria
Rapea flatbread:   
 pyöreää flatbreadia (esim. Fazer) tai rieskaa

Valmistus

Katkarapu-ceviche:
1.Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
2.Sekoita katkaravut, kuutioitu avokado, hienonnettu kevätsipuli ja mango keskenään. Sekoita joukkoon kastike.
3.Viimeistele annokset korianterilla tai persiljalla sekä bataattiaiolilla. Tarjoile kauniilta astioilta rapean flatbreadin kanssa.

Bataattiaioli:
1.Keitä bataattikuutioita noin 20 min, kunnes ne ovat pehmeitä. Anna jäähtyä.
2.Laita keitetyt bataatit kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon Touch of Taste Kasvisfondi, valkosipuli, limemehu, sinappi ja keltuainen.
3.Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana sekoittaen koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Rapea flatbread:
1.Voitele flatbreadit sulatetulla voilla.
2.Jaa flatbreadit kolmion muotoisiksi viipaleiksi ja paahda 220 uunissa 3-5 minuuttia.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi