Chili-paprikakastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Chili-paprikakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Klassinen espanjalainen kastike

Ainesosat

4

annosta

2 kpl punaista paprikaa
10 g makeaa chilipaprikaa
3 dl kermaa
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 kpl valkosipulinkynsiä
  suolaa
  valkopippurijauhetta
  sokeria

Valmistus

  1. Halkaise paprika ja chili, poista siemenet ja valkoiset osat. 
  2. Hauduta paprika ja makea chili kermassa ja fondissa kannen alla täysin pehmeäksi. 
  3. Soseuta keitos pehmeäksi kastikkeeksi. 
  4. Siivilöi ja kaada kattilaan, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi ripaus sokeria. S
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi