Bouillabaisse

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Bouillabassen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Klassinen ranskalainen kalakeitto turskalla

Ainesosat

4

annosta

400 g turskafilettä
300 g lohifilettä
150 g kuorittuja katkarapuja
1 kpl purjoa
1 kpl valkosipulinkynsiä
3 rkl Touch of Taste Hummerifondi
2 dl vettä
 dl valkoviiniä
 dl kermaa
1 dl crème fraîchea (kuumennuksen kestävää)
  sahramia
1 tl suolaa
  mustapippuria
1 tl timjamia
1 tl basilikaa
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Leikkaa kala 3 cm:n kuutioiksi.
  2. Suikaloi purjo, hienonna valkosipuli ja kuullota öljyssä. 
  3. Lisää suola, mausteet, vesi, fondi, viini, kerma ja crème fraîche. Anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Laita kala joukkoon, kuumenna ja hauduta, kunnes kala on kypsynyt. 
  5. Lisää katkaravut juuri ennen tarjoamista. 
  6. Tarjoa keitto kuumana tuoreen, herkullisen leivän kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi