Pieni Äyriäiskoulu

Simpukoiden käsittely ja valmistus

Kun valmistat tuoreita simpukoita, on tärkeää, että ne ovat vielä eläviä. Simpukoiden tulee aina olla kiinni ennen ruoaksi valmistamista. Suosi tuoreita, MSC-merkittyjä simpukoita.
Kockskolan - Rensa musslor

1. Simpukat ovat arjen luksusta, jotka valmistuvat yllättävän helposti

Simpukoista luullaan, että ne ovat liian hienoja ja vaikeita valmistaa. Ne on oikeasti uskomattoman helppoja valmistaa itse ja lisäksi kohtuuhintaisia. Tässä on sinulle muutama vinkki kuinka onnistut näiden pienten ihanuuksien kanssa.

Rensa musslor - steg 1

2. Puhdista simpukat

Kun valmistat tuoreita simpukoita, on tärkeää, että ne ovat vielä eläviä. Simpukoiden tulee aina olla kiinni ennen ruoaksi valmistamista. Jos simpukka on auki, napauta sitä. Jos simpukka menee kiinni, se on käyttökelpoinen. Avoimeksi jäävät simpukat pitää heittää pois. Sama koskee vahingoittuneita tai muuten huononnäköisiä simpukoita.

Kiinni olevat simpukat huuhdotaan, harjataan puhtaaksi ja niistä poistetaan levät ja muut mahdolliset roskat.

Rensa musslor - steg 2

 

3. MSC-merkityt simpukat merten hyväksi

Tue kestävää kalastusta. Suosi tuoreita MSC-merkittyjä simpukoita.

Rensa musslor - steg 3

 

 

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi