Food hacks

Näin paloittelet kokonaisen kanan

Kockskolan - Såhär styckar du en hel kyckling
  1. Nosta kokonainen kana leikkuulaudalle.
  2. Leikkaa irti siivet.
  3. Leikkaa koivet irti, taita reisistä taaksepäin niin, että luu ponnahtaa ulos nivelestä ja leikkaa ne irti.
  4. Leikkaa polvinivelestä koipi ja reisiosa irti toisistaan.
  5. Leikkaa syvä viilto rintalastan suuntaisesti ja jatka toivomusluun myötäisesti.
  6. Irrota rintalihat varovasti veitsen avulla.

Nyt olet pilkkonut kanan 8 osaan – lintu on valmis ruoanlaittoon! Kurkkaa inspiraatiota herkullisista kanaresepteistämme.
Onnea matkaan!

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi