Hummerifondi

Mausteeksi pisara ylellisyyttä

Touch of Taste Hummerifondi saa selkeän makunsa hummerista, valkoviinistä, konjakista ja mausteista. Fondi antaa lisämakua kala- ja äyriäisruokiin. Kokeile sitä myös kalamurekkeisiin ja lisää kalan sekä äyriäisten keitinliemeen. Hummerifondi sopii täydellisesti niin kylmiin kastikkeisiin kuin salaattikastikkeisiin. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Ainesosat

Vesi, suola, tomaatti, valkoviini, kalajauhe (turska), selleri, brandy, happo: maitohappo, amerikanhummeri (homarus americanus) 1,2 %, muunnettu perunatärkkelys, aromi (sisältää selleriä), väriaine: paprikauute, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Saattaa sisältää jäämiä nilviäisistä ja äyriäisistä. Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,63 %.

Ravintoarvot per 100 g
Energiaa 180 kJ / 45 kcal 10 kJ / 2 kcal
Proteiinia 7 g < 0,5 g
Hiilihydraattia 2,5 g < 0,5 g
Rasvaa 0,5 g < 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soija - Pähkinät -
Kananmuna - Seesaminsiemenet -
Kala Kyllä Äyriäiset Kyllä
Selleri Kyllä Sinappi -
Maapähkinät - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.

Resepti

Hummerifondi

BONG TOUCH OF TASTE Fondit

Häränlihafondi Punaviinillä Hummerifondi Kalafondi Kanafondi Kantarellifondi Kasvisfondi Luomu Kanafondi Luomu Kasvisfondi Luomu Lihafondi Riistafondi Kantarellilla Vasikanfondi