Grillaus

Maukkaat marinadit, mausteöljyt, glaseeraukset ja maustevoit

Resepti

Klassinen yleismarinadi

Resepti

Marinadi kalalle

Resepti

Marinadi broilerille

Resepti

Marinadi kasviksille

Resepti

Yleismarinadi broilerille

Grillaus

Marinoi enemmän

Lihaa marinoidaan monesta syystä. Ennen kaikkea marinoinnilla lisätään makua ja väriä.

Marinadit antavat makua lihan pinnalle. Mikäli haluat marinadin ulottuvan lihan sisälle asti, käydä marinadiin vesipohjaista nestettä sekä suolaa tai happoa (viini, viinietikka tai hedelmämehu). Öljy sopii hyvin voimakkaan makuisiin sianlihapaloihin, kuten kylkipaistiin ja grillikylkiin. Käytä voimakasta tummaa öljyä, joka parantaa sekä makua että väriä. Hunaja ja chilikastike kuuluvat moniin marinadiresepteihin ja antavat hyvän maun. Ole kuitenkin varovainen, sillä makea saa lihan palamaan helpommin. Anna lihan marinoitua vähintään kaksi tuntia, mutta kuitenkin enintään vuorokauden.

Resepti

Chimichurri à la Touch of Taste

Resepti

Vihreä yrttiöljy

Resepti

Klassinen grilliöljy

Resepti

Savu-paprikaöljy grillaukseen

Resepti

Noriöljy

Resepti

Makean tulinen glaseerauskastike

Resepti

Artisokka-sitruuna maustevoi

Resepti

Grillivoi avokadosta

Resepti

Pekoni-tomaatti maustevoi

Resepti

Glaseerauskastike porsaanlihalle

Resepti

Italialainen grillimarinadi broilerille

Resepti

Teriyaki-marinadi grillaukseen

Resepti

Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

Resepti

Sitruunainen glaseerauskastike

Resepti

Punaviinimarinadi grillaukseen

Resepti

Joka paikan yleismarinadi