Grillaus
Grillaus
Maukkaat marinadit, mausteöljyt ja glaseerauskastikkeet
Resepti
Klassinen yleismarinadi
Resepti
Marinadi kalalle
Resepti
Marinadi broilerille
Resepti
Marinadi kasviksille
Resepti
Yleismarinadi broilerille
Grillaus
Marinoi enemmän
Lihaa marinoidaan monesta syystä. Ennen kaikkea marinoinnilla lisätään makua ja väriä.
Marinadit antavat makua lihan pinnalle. Mikäli haluat marinadin ulottuvan lihan sisälle asti, käydä marinadiin vesipohjaista nestettä sekä suolaa tai happoa (viini, viinietikka tai hedelmämehu). Öljy sopii hyvin voimakkaan makuisiin sianlihapaloihin, kuten kylkipaistiin ja grillikylkiin. Käytä voimakasta tummaa öljyä, joka parantaa sekä makua että väriä. Hunaja ja chilikastike kuuluvat moniin marinadiresepteihin ja antavat hyvän maun. Ole kuitenkin varovainen, sillä makea saa lihan palamaan helpommin. Anna lihan marinoitua vähintään kaksi tuntia, mutta kuitenkin enintään vuorokauden.
Resepti
Chimichurri à la Touch of Taste
Resepti
Vihreä yrttiöljy
Resepti
Klassinen grilliöljy
Resepti
Savu-paprikaöljy grillaukseen
Resepti
Noriöljy
Kaikki marinadireseptimme
Tutustu resepteihin
Resepti
Makean tulinen glaseerauskastike
Grillaus
Marinoi fondeillamme
Resepti
Artisokka-sitruuna maustevoi
Resepti
Grillivoi avokadosta
Resepti
Pekoni-tomaatti maustevoi
Resepti
Glaseerauskastike porsaanlihalle
Resepti
Italialainen grillimarinadi broilerille
Resepti
Teriyaki-marinadi grillaukseen
Resepti
Kaikkeen sopiva glaseerauskastike
Resepti
Sitruunainen glaseerauskastike
Resepti
Punaviinimarinadi grillaukseen
Resepti