Riista-kantarellipata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Riista-kantarellipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Pitkään haudutettu riista-kantarellipata on herkullisen murea lihapata

Ainesosat

4

annosta

1 kg hirvenlihaa tai peuran lapaa kuutioituna (n. 3 x 3 cm)
  voita paistamiseen
3 kpl kuorittuja porkkanoita isohkoina viipaleina
2 kpl keskikokoista sipulia, isohkoina paloina
5 kpl murskattuja katajanmarjoja
1 kpl laakerinlehtiä
150 g kantarelleja, puhdistettuja ja paloiteltuja
2 dl kermaa
 l vettä
 dl punaviinietikkaa
3 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
3 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
  suolaa & pippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Ruskista liha padassa.
  2. Lisää kasvikset, mausteet sekä kantarellit.
  3. Lisää vesi, fondi ja viinietikka. Anna hautua noin 1,5 tuntia.
  4. Testaa, onko liha mureaa.
  5. Kaada joukkoon kerma ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Kuumenna ja suurusta halutessasi veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
  7. Tarjoa hyytelön, suolakurkun ja perunamuusin kera. Mausta perunamuusi kantarellifondilla ja persiljalla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi