Porsaanfilee valkosipulimuussilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Porsaanfilee valkosipulimuussilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Tarjoile mehevät porsaankyljykset paahdetulla valkosipulilla maustetun perunamuussin ja sesongin kasvisten kanssa.

Ainesosat

40
4

annosta

 porsaankyljystä
  kasviksia, salaattia ja sitruunaa
Perunamuussi:   
 valkosipulin kynttä
1 rkl rypsiöljyä
1 kg jauhoisia perunoita
100 g voita
2 dl kuohukermaa
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl maitoa
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota kattilassa muutama minuutti öljyssä.
  2. Kuori perunat ja pilko ne pienemmiksi paloiksi. Siirrä kattilaan valkosipulin joukkoon. Lisää vettä niin, että perunat lähes peittyvät. Mausta suolalla. Keitä perunat kypsiksi.
  3. Lämmitä kerma, fondi ja maito. Muussaa keitetyt perunat ja lisää kermaseos perunoiden joukkoon. Lisää voi ja sekoita perunamuussi ilmavaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Paista porsaankyljykset kypsiksi. Kypsennä kasvikset.
  5. Tarjoile porsaankyljykset muussin, sitruunan, kasvisten ja salaatin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
2
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi