Porsaanfile omena-sinappikastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Ainesosat
4
annosta
1 kpl porsaanfilettä
2 kpl omenoita, Granny Smith
250 g pieniä punasipuleita
2 kpl rosmariininoksia
1 dl omenasiideriviinietikkaa
3 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
2 dl kermaa
2 dl maitoa
2 rkl karkeaa sinappia
2 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
lisäkkeeksi esim. kermaperunoita ja salaattia
Valmistus
Puhdista mahdolliset jänteet ja näkyvä rasva lihasta.
Leikkaa fileestä vinottain kahdeksan yhtä suurta palaa ja painele käsin kevyesti tasaiseksi.
Lohko omenat.
Kuori ja paloittele punasipulit melko suuriksi paloiksi.
Paista lihat noin 2 min. molemmin puolin keskikuumalla lämmöllä voissa ja öljyssä. Laita paistettu liha hetkeksi sivuun.
Paista omenat ja sipuli voissa kullanruskeiksi. Lisää rosmariini sekä omenasiiderviinietikka ja keitä, kunnes 1/3 nesteestä on jäljellä. Laita lihasiivut takaisin pannulle.
Yhdistä fondi, kerma, maito ja sinappi. Lisää seos pannulle ja hauduta 5 minuuttia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.