Piripiri-grillikylki

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Piripiri-grillikylki-reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Mausta porsaanliha vahvalla ja erilaisella piripiri-kastikkeella. Tulinen grillikylki maustetaan Kasvisfondilla ja tarjoillaan lohkoperunoiden kanssa.

Ainesosat

4

annosta

800 g grillikylkeä
2 kpl piripiri-pippuria
1 rkl kokonaisia mustapippureita
3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl paprikajauhetta
2 rkl soijakastiketta
2 rkl siirappia
  

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 150 °C:seen.
  2. Leikkaa liha 10 cm:n suuruisiksi paloiksi.
  3. Murskaa morttelissa piripiri ja mustapippurit. Sekoita mausteet yhteen fondin, paprikajauheen, soijan ja siirapin kanssa. 
  4. Hiero mausteseos lihan pintaan ja paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 75 °C.
  5. Anna lihan levätä noin 30 minuuttia ennen viipalointia. 
  6. Tarjoa paahdettujen lohkoperunoiden sekä yrteillä ryyditetyn raikkaan vihersalaatin kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
75 min
arvosana (0)
0.0/5
3
arvosana (0)
0.0/5
2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi