Mustapapu-chorizopata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mustapapu-chorizopadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Mustapapu-chorizopata on täynnä makua! Tämä herkullinen ja nopea pata tarjoillaan kananmunien ja tuoreiden yrttien kanssa. Viimeistele Kanafondilla!

Ainesosat

35
4

annosta

4 dl käyttövalmiita mustia papuja
1 dl keltaista sipulia, hienonnettuna
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
250 g chorizo-raakamakkaraa
2 rkl oliiviöljyä
2 dl maissia, valutettuna
6 dl tomaattimurskaa
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
 kananmunaa, mahdollisimman tuoreina
1 dl tuoreita yrttejä, esim. korianteria ja oreganoa, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Poista makkaroista kuoret ja hienonna makkaramassa karkeaksi. Kuullota makkaraa, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä öljyssä noin 5 min. Lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää pavut ja maissit, anna kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Halutessasi voit lisätä chilikastiketta lisäämään tulisuutta.
  3. Riko kananmunat varovasti yksitellen ja kaada ne papupadan päälle niin, etteivät ne osu toisiinsa. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 min, kunnes kananmunat ovat haluamassasi kypsyysasteessa.
  4. Nosta varovasti pata kananmunia rikkomatta tarjoilukulhoihin ja viimeistele tuoreilla yrteillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
180
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi